Een verdieping van jouw werkgeversbenadering

Hoe effectief ben jij in het maken van een duurzame match? Maak jij optimaal gebruik van de mogelijkheden die de werkgever in huis heeft? Daag jij de werkgever ook uit om mee te denken over oplossingen?

In jouw werk als arbeidsmarktprofessional is je benadering van de werkgever een doorslaggevend aspect. In het contact met werkgevers worden werkplekken gecreëerd en komt de match tot stand. Of (net) niet… Tijdens deze training bieden we je een krachtige methodiek om een duurzame match te realiseren. Ook leren we je om op nieuwe manieren te kijken en te acteren met de werkgever. Meer plezier en meer resultaat in jouw werkgeversaanpak gaan hierbij hand in hand.

Voor professionals die hun kennis en ervaring op het terrein van werkgeversbenadering willen vergroten, o.a. jobcoaches, participatiecoaches, jobhunters, accountmanagers, trajectbegeleiders & werkcoaches. De training is geschikt als verdieping voor deelnemers die bij Combo de Jobcoachopleiding hebben gevolgd, maar ook voor professionals die de Combo Jobcoachopleiding niet hebben gevolgd.

Duur: 2 dagen
Tijden: 09:30 – 16:30 uur
Locatie: Utrecht en/of online
Kosten: €750,- inclusief materialen (de opleiding is vrijgesteld van BTW)
Aantal deelnemers: 8-15 deelnemers

Alle informatie over de (online) werkwijze, opzet en onderbouwing van de training en praktische info vind je hier.