Ook achter een scherm het onzichtbare boven tafel krijgen

Werk jij tegenwoordig ook veel online? Want het is niet meer weg te denken; online gesprekken via Zoom, Teams, Skype, etc. Er zullen inmiddels nog maar weinig coaches, trainers en leidinggevenden zijn die hier niet mee werken.

Wat is jouw beleving en ervaring met online werken? Krijg je het voor elkaar dat er ook altijd echt iets gebeurt bij die ander? Lukt het je online dat de ander zich begrepen voelt en geïnspireerd raakt? Dat er iets geraakt wordt en in beweging gezet?

Om impact te maken, is het stellen van ‘de juiste vragen’ niet voldoende. Om impact te maken in elk gesprek heb je al je zintuigen nodig. Dat is waarmee jij leert werken; met het bewust inzetten en richten van al je zintuigen. Waardoor jij ook online op tafel krijgt wat er onder de oppervlakte gebeurt. Waarbij je leert communiceren vanuit je eigen energiebalans en presentie; ook achter een scherm.

De training is bedoeld voor professionals die hun kennis en ervaring op het terrein van werkgeversbenadering willen vergroten, o.a. jobcoaches, participatiecoaches, jobhunters, accountmanagers, trajectbegeleiders & werkcoaches.  De training is geschikt als verdieping voor deelnemers die bij Combo de Jobcoachopleiding hebben gevolgd, maar ook voor professionals die de Combo Jobcoachopleiding niet hebben gevolgd.

Duur: 3 dagdelen
Tijden: 09:30 – 12:30 uur
Locatie: Online via Zoom
Kosten: €600,- inclusief materialen (de opleiding is vrijgesteld van BTW)
Aantal deelnemers: 8-15 deelnemers

Alle informatie over de (online) werkwijze, opzet en onderbouwing van de training en praktische info vind je hier.