Op basis van persoonlijk leiderschap

Ben jij werkzaam als jobcoach, participatie- of loopbaanprofessional en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Of doe jij momenteel ander werk, ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je jobcoach worden?

Deze beroepsopleiding biedt jou een inspirerende en praktische reis door het vak jobcoach. We nemen je mee langs de vele facetten waarmee een jobcoach van doen heeft. Je krijgt een krachtig methodisch kader en ook praktische instrumenten in handen. Je leert om de succesfactoren toe te passen in je eigen praktijk. Maar we dagen je ook uit om anders te leren kijken; naar je cliënten, werkgevers en opdrachtgevers, maar ook naar jezelf als professional. Je ontdekt hoe jijzelf het verschil kunt maken; met je eigen unieke potentieel en door jouw persoonlijk leiderschap.

Auditcommissie Hobeon/Noloc: “De visie en missie van Combo wordt binnen de gehele opleiding gedragen en afstemming in alle geledingen is merkbaar en voelbaar. Hiermee realiseert de opleiding een krachtig methodisch model waarmee het zich van andere opleiders onderscheidt. Combo biedt een opleiding die de markt nodig heeft ”

Duur: 16 opleidingsdagen in een periode van 10 maanden en 3 keer individuele coaching en intervisie
Studiebelasting: 256 uur
Tijden: 09:30 – 16:00 uur
Locaties: Utrecht, Kampen en/of online
Kosten: €4450,- inclusief materialen (de opleiding is vrijgesteld van BTW)
Aantal deelnemers:­ 8-15 deelnemers

Alle informatie over de (online) werkwijze, opzet en onderbouwing van onze opleiding en praktische info vind je hier.