Met inspiratie groeien naar een ander niveau

Heb jij al veel ervaring als Jobcoach, participatiecoach of loopbaanprofessional? Wil jij verder groeien naar een ander niveau? Ben jij bevlogen om jezelf en je eigen manier van werken opnieuw ‘tegen het licht’ te houden? Heb jij zin om met nieuwe inspiratie en zienswijzen aan het werk te gaan?

Deze nieuwe opleiding Senior Jobcoach geeft jou als ervaren professional de mogelijkheid om jezelf ten volle opnieuw uit te dagen. Want juist met al jouw ervaring op zak is ruimte voor inspiratie en verder leren van het grootste belang. Maar we dagen je ook uit om je eigen passie en potentieel weer verder te onderzoeken. Om te ontdekken wat jij nog meer in huis hebt, maar nu niet benut. Waardoor jij op weer een ander niveau het verschil kunt gaan maken.

Deze opleiding is bedoeld voor ervaren jobcoaches, trajectbegeleiders, re-integratie-, participatie- en loopbaancoaches. De opleiding is ook geschikt voor professionals die een Jobcoachopleiding hebben gedaan op basis van andere methodieken of een IPS opleiding hebben gevolgd.

Duur: 5 volledige dagen (live van 09:30 – 16:00 uur) en 6 halve dagen (online van 09:00 – 12:30 uur)
Studiebelasting: 144 uur
Locatie: Utrecht en/of online
Kosten: €3850,- inclusief materialen (de opleiding is vrijgesteld van BTW)
Aantal deelnemers: 8-15 deelnemers

Alle informatie over de (online) werkwijze, opzet en onderbouwing van onze opleiding en praktische info vind je hier.