Het optimale uit wet- en regelgeving halen

Ben jij thuis in de wet- en regelgeving van de sociale zekerheid? Ben jij ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Volg je de regels, of speel jij met de regels om er voor jouw klanten het beste uit te halen?

Tijdens deze training leer je hoe je het optimale uit regels haalt. Je wordt meegenomen in de laatste ontwikkelingen. We laten je ook zien waar je de voor jou belangrijke informatie kunt vinden. Verder laten we je ervaren hoe je met de regels kunt spelen. Hoe je ruimte creëert en creatieve oplossingen tot stand brengt met wet- en regelgeving. Ook als een oplossing in eerste instantie niet mogelijk lijkt! Dat is wat deze training biedt; opfrissen, verdiepen en inspireren om met regels te gaan spelen.

Voor professionals die hun kennis en ervaring op het terrein van werkgeversbenadering willen vergroten, o.a. jobcoaches, participatiecoaches, jobhunters, accountmanagers, trajectbegeleiders & werkcoaches. De training is geschikt als verdieping voor deelnemers die bij Combo de Jobcoachopleiding hebben gevolgd, maar ook voor professionals die de Combo Jobcoachopleiding niet hebben gevolgd.

Duur: 2 dagen
Tijden: 09:30 – 16:30 uur
Locatie: Utrecht en/of online
Kosten: €375,- inclusief materialen (de opleiding is vrijgesteld van BTW)
Aantal deelnemers: 8-15 deelnemers

Alle informatie over de (online) werkwijze, opzet en onderbouwing van de training en praktische info vind je hier.